Wij zoeken jou!

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)
Het is fijn om voor Openbaar Onderwijs Houten te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers, aan de begeleiding van startende leerkrachten en aan de introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.

Wat wij je bieden: vacature invalpoule
OOH geeft vaste invalleerkrachten een jaarcontract waardoor er voor beide partijen continuïteit geboden wordt. Op dit moment is er dringend behoefte aan invalleerkrachten op al onze scholen. Invallers worden warm welkom geheten en krijgen een vaste plaats op één van de vier scholen, waar je onderdeel wordt van het team. OOH heeft als organisatie wat te bieden aan invalkrachten, zoals deelname aan een beweegprogramma en een nascholingsaanbod. Invallers worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de bestuurder Annelies Smits. Voor een afspraak kun je contact opnemen met het bestuursbureau: 030-6343685. Daarnaast is het altijd mogelijk om een open sollicitatie met CV te sturen naar info@oo-h.nl.

Stageplek op Ridderspoor
Wil je graag stage lopen op onze school? Wat leuk dat je interesse hebt in Ridderspoor! Voor dit schooljaar hebben we helaas geen begeleidingsplekken meer voor (snuffel)stagiairs. We hopen dat je een andere leuke school zult vinden voor dit schooljaar, en dat je in de toekomst nog eens contact met ons zoekt. Voor het nieuwe schooljaar ben je van harte welkom!