Wist u dat uw hulp nodig is en ontzéttend wordt gewaardeerd door het team van Ridderspoor? Iedere ouder wil graag een steentje bijdragen aan de periode dat zijn of haar kind(eren) op de basisschool zitten, een belangrijke fundament voor de verdere ontwikkeling. Op het Ridderspoor is hulp van ouders ook meer dan welkom en betrokkenheid op welk vlak dan ook wordt erg gewaardeerd. Dit kan praktische hulp in de klassen zijn, hulp bij speciale gelegenheden (denk aan sinterklaas, kerst, groep 8 schoolkamp en eindfeest enz.) en assisteren bij uitjes naar musea, theater of die fantastisch leuke schoolreisjes.

Ook OPA (Oud Papier Actie) kan altijd helpende handen gebruiken; eens per jaar samen met een paar andere ouders op zaterdagochtend achter op de vuilniswagen is niet alleen supergezellig, maar biedt elk jaar leuke aanvullend budget welke wordt uitgegeven aan die zaken die de leerlingen belangrijk vinden.

Gezocht: hulpouders oud papier ophalen

Gerben Kassies is zo'n ouder die zich al jarenlang inzet voor Ridderspoor, als coördinator van het oud papier. Hiermee haalt hij veel geld voor de school op, dat wordt ingezet voor het onderwijs/ leermiddelen van úw kind.

Wilt u onze school helpen bij het ophalen van het oud papier, meld u zich dan nu aan, we zijn dringend op zoek naar nieuwe ouders die dit oppakken. U doet de kinderen en de school er een groot plezier mee, want met het ophalen ontvangt Ridderspoor ongeveer €3000 per jaar. Het gaat gemiddeld om 2 - 3 ochtenden per jaar waarin u samen met een andere ouder van school het oud papier ophaalt in de wijk. Aanmelden of meer informatie: neem contact op met de directie van Ridderspoor.