Openbare basisschool Ridderspoor in Houten

School vol talent

zoekt een goede leerkracht voor groep 1/2c (maandag t/m vrijdag)
Drie of vier dagen is ook een bespreekbare optie

Met ingang van 1 februari 2021 start obs Ridderspoor een derde kleutergroep!

Wij zoeken voor deze kleutergroep een vriendelijke en liefdevolle leerkracht. Een juf of meester die middels differentiatie de groep 2-leerlingen voorbereidt op - en actief meedenkt over een goede overgang naar - groep 3. Je fungeert als visitekaartje van onze school, de onderbouw is immers de poort tot acht jaar onderwijs op Ridderspoor. Je bezorgt de vierjarigen die instromen en hun ouders een warm welkom op onze school. Ben je communicatief vaardig, heb je een pro-actieve houding en ben jij daarnaast een leergierige collega, die zich richt op zowel de ontwikkeling van de leerling als op de eigen ontwikkeling? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat wij je bieden
Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 1 februari 2021 tot aan de zomervakantie. Je start op 1 februari in de onderbouw met een peutergroep en twee andere kleutergroepen naast je op dezelfde gang. Je begint met een groepje van ongeveer twaalf leerlingen en jouw groep groeit tot zeker 25 leerlingen tegen het einde van het schooljaar. Je werkt samen met ervaren groepsleerkrachten in de parallelgroepen. Je hebt met je groep de beschikking over een digibord, een (gedeelde) onderwijsassistente, een speelzaal, Ipads en een ruim opgezet schoolplein met genoeg spelmateriaal. Ook krijg je een laptop in bruikleen van OOH.

Onze school
Ridderspoor is een school met een herkenbare verbetercultuur. Dit heeft te maken met het traject dat Ridderspoor heeft doorlopen met Stichting Leerkracht, een stichting die schoolteams helpt elke dag de didactiek verder te verbeteren en de focus op het primaire proces (lesgeven) te houden. Ridderspoor is een openbare basisschool in Houten en maakt onderdeel uit van Stichting Openbaar Onderwijs Houten (OOH).

Je werkt in een warme school met een gedreven team en prachtige kinderen met veel talenten. Er wordt in de hele school thematisch gewerkt. Naast aandacht voor goede didactiek is er op Ridderspoor veel ruimte voor expressie; dans, theater, muziek en sport zijn belangrijke elementen in ons onderwijs. Om die reden staat er een piano, is er een vakleerkracht muziek en hebben we zowel een podium binnen als buiten.

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)

Wij geloven in onze kinderen en in onze collega's. We geven als stichting graag ruimte om te groeien en te denken in kansen en mogelijkheden. Onze vier scholen zijn te vinden in ieder kwadrant in Houten. Het is fijn om voor OOH te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers, aan de begeleiding van nieuwe leerkrachten en aan de introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.

Ben je enthousiast geraakt, neem dan contact op met Anne Schenkkan (directeur) via directie.ridderspoor@oo-h.nl of 06-8213 7565 (bereikbaar tijdens de kerstvakantie). Neem een kijkje op onze website voor meer informatie www.obs-ridderspoor.nl. Jouw reactie ontvangen we graag vóór 11 januari per mail. Voel je vrij om je eigen draai aan je sollicitatie te geven.