Wij zoeken jou!

Vacature School Assistant Ridderspoor: pedagogisch én facilitair spin-in-ons-web op ma/ di/ do/ vr 08:15-13:15u

Pedagogisch talent
Je bent alle pauzes (8u per week) hoofdverantwoordelijk voor onze buitenspelende leerlingen en rent niet naar binnen bij één druppeltje. Je introduceert nieuwe spellen, bent lief voor een kleuter met een schaafwondje en weet ook een stoere mond te beantwoorden als je kinderen helpt om het gezellig te houden op het plein. Je bouwt een band op met onze leerlingen, weet overzicht te houden en soms mee te spelen. Je bent bereid een BHV- of EHBO-training te volgen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid over onze buitenspelmaterialen en leert onze leerlingen om netjes om te gaan met de spullen.

Facilitair en dienstverlenend
In de overige uren zien we een aanpakker; een plank ophangen, een magazijn opruimen of een plasje van een kleuter opdweilen zijn je niet teveel. Je vindt een nette leeromgeving belangrijk voor de kinderen en hebt oog voor detail. Jij bent de ogen van onze gebouwbeheerder en signaleert een barst in een raam of knipperende lamp (die lamp vervang je meteen even). Dankzij jou ziet ons schoolplein er perfect uit en je regelt dat het groen en de bloemen keurig verzorgd zijn. Je hebt een brede interesse en pikt nieuwe informatie over de verwarmings-installatie of ventilatie-systemen gemakkelijk op.

Visitekaartje van Ridderspoor
Wanneer collega's, ouders, kinderen en externen jou spreken verschijnt er direct een glimlach op hun gezicht; wát een vriendelijkheid en gastvrijheid treffen ze in jou. Jij hebt het al aangeboden voordat het gevraagd wordt. Je geeft jouw hardwerkende collega's graag dat beetje extra. Je ontvangt gasten enthousiast, neemt de telefoon op en regelt dat gevonden voorwerpen terugkomen bij de eigenaar.

Er is genoeg ruimte om nog meer taken en verantwoordelijkheden op je te nemen en hierin verder te leren. Denk aan licht administratieve ondersteuning, een helpende hand bij ict-problemen, website-aanpassingen doen, input geven voor onze 'socials' of alles dat jij bedenkt dat onze school ten goede komt.

Waar kom je terecht?
Je werkt in een warme school met een gedreven team en prachtige en lieve kinderen met veel talenten. Naast aandacht voor goede didactiek en kwaliteit in de basisvakken taal, rekenen, spelling en lezen, is er op Ridderspoor veel ruimte voor expressie; dans, theater, muziek en sport zijn belangrijke elementen in ons onderwijs. Om die reden staat er een piano, is er een vakleerkracht muziek en hebben we zowel een podium binnen als buiten.

Wie ben jij?
Je bent dol op kinderen van 4-12 jaar en dat merken we meteen aan je. Jij hebt een diploma van een pedagogische opleiding (vereist). Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt je taken serieus. Je ziet zelf werk of losse eindjes liggen. Je staat open voor feedback en vindt het leuk om altijd weer bij te leren. Je bent een harde werker die ook grenzen durft aan te geven. We halen met jou een optimistische en vrolijke collega binnen.

Redenen waarom de job SchoolAssistent (n)iets voor jou is

V Mijn motto is 'ik kan álles, want wat ik nog niet kan dat leer ik graag'

V Dienstbaar en faciliterend is my middle name: hoe kan ik de school helpen?

V Ik ben een aanpakker, neem initiatief en ben een echte spin-in-jullie-web

V ik heb schoolgaande kinderen en wil er graag alle dagen voor hen zijn inclusief de schoolvakanties
 

X ik wil het merendeel van mijn werkweek met kinderen bezig zijn

X ik kan nog geen spijker in een plank slaan, heb twee linkerhanden

X Ik geef niet zo om een ordelijke en aantrekkelijke omgeving, ze noemen me een sloddervos

X Ik kan niet op alle genoemde dagen ma/ di/ do/ vr 08:15-13:15u

Wat bieden we jou?
Brutosalaris tussen €1758 - €2488 obv 40 uur CAO PO schaal 4 OOP. Werktijden onder schooltijd dus in de vakanties en buiten schooltijd ben je vrij. Openbaar Onderwijs Houten gelooft in haar leerlingen en collega's. We geven als stichting graag ruimte om te groeien en te denken in kansen en mogelijkheden.

Het is fijn om voor OOH te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je ook terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers; wekelijks gratis sporten met je collega's! Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.

Ben je enthousiast geraakt, neem dan bij vragen contact op met Anne Schenkkan (directie) via directie.ridderspoor@oo-h.nl of 06-8213 7565. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 27 mei 2022 per mail. Voel je vrij om je eigen draai aan je sollicitatie te geven.

 

Vacature invalpoule
OOH geeft vaste invalleerkrachten een jaarcontract waardoor er voor beide partijen continuïteit geboden wordt. Op dit moment is er dringend behoefte aan invalleerkrachten op al onze scholen. Invallers worden warm welkom geheten en krijgen een vaste plaats op één van de vier scholen, waar je onderdeel wordt van het team. OOH heeft als organisatie wat te bieden aan invalkrachten, zoals deelname aan een beweegprogramma en een nascholingsaanbod. Invallers worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de bestuurder Annelies Smits. Voor een afspraak kun je contact opnemen met het bestuursbureau: 030-6343685. Daarnaast is het altijd mogelijk om een open sollicitatie met CV te sturen naar info@oo-h.nl.

Stageplek op Ridderspoor
Wil je graag stage lopen op onze school? Wat leuk dat je interesse hebt in Ridderspoor! Voor het schooljaar 2021-2022 hebben we helaas geen begeleidingsplekken meer voor stagiairs. We hopen dat je een leuke school zult vinden voor dit jaar, en dat je in de toekomst nog eens contact met ons zoekt.

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)
Wij geloven in onze kinderen en in onze collega's. We geven als stichting graag ruimte om te groeien en te denken in kansen en mogelijkheden. Onze vier scholen zijn te vinden in ieder kwadrant in Houten. Het is fijn om voor OOH te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers, aan de begeleiding van nieuwe leerkrachten en aan de introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.