Op dit moment hebben we geen vacature op obs Ridderspoor.

Wil je graag stage lopen op onze school? Wat leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier. Heb je interesse in werken voor onze invalpoule? Ook dan kun je het contactformulier invullen en zorgen we dat er op korte termijn contact met je wordt gezocht.

Je werkt op Ridderspoor in een warme school met een gedreven team en prachtige kinderen met veel talenten. Er wordt in de hele school thematisch gewerkt. Naast aandacht voor goede didactiek is er op Ridderspoor veel ruimte voor expressie; dans, theater, muziek en sport zijn belangrijke elementen in ons onderwijs. Om die reden staat er een piano, is er een vakleerkracht muziek en hebben we zowel een podium binnen als buiten.

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)

Wij geloven in onze kinderen en in onze collega's. We geven als stichting graag ruimte om te groeien en te denken in kansen en mogelijkheden. Onze vier scholen zijn te vinden in ieder kwadrant in Houten. Het is fijn om voor OOH te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers, aan de begeleiding van nieuwe leerkrachten en aan de introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.