Wij zoeken jou!

Openbare basisschool Ridderspoor in Houten (school vol talent) zoekt een vakleerkracht muziekvoor groep 1 t/m 8 (0,13 - 0,26 fte)

Op Ridderspoor krijgen alle leerlingen in groep 1 t/m 8 sinds enkele jaren muziekonderwijs van een vakleerkracht. Wegens uitbreiding (0,13 fte) en zwangerschapsvervanging (nog eens 0,13 fte) zoeken wij voor onze leerlingen een creatieve, enthousiaste en sterke muziekdocent(e).

Onze school
Ridderspoor is een openbare basisschool in Houten en maakt onderdeel uit van Stichting Openbaar Onderwijs Houten (OOH). Je werkt in een warme school met een gedreven team en prachtige kinderen met veel talenten. Er wordt in de hele school thematisch gewerkt. Naast aandacht voor goede didactiek is er op Ridderspoor veel ruimte voor expressie; dans, theater, muziek en sport zijn belangrijke elementen in ons onderwijs. Om die reden staat er een piano, is er een vakleerkracht muziek en hebben we zowel een podium binnen als buiten. Onze school beschikt over een muzieklokaal met digibord, een flinke muziekkast met allerlei slag- en melodische instrumenten, 2 keyboards, een piano en 15 ukeleles.

Wat wij je bieden
Je wordt warm welkom geheten in een samenwerkend en enthousiast team. De ervaren huidige muziekdocente zal jou inwerken. In samenspraak met haar zul je het muziekonderwijs van 5 klassen vormgeven (0,13 fte). De groepsleerkracht is niet aanwezig tijdens jouw les, het is belangrijk dat je de les van 45 minuten met de groep van 22-30 leerlingen kunt doorbrengen.
Het gaat om een tijdelijke aanstelling (aanvang liefst z.s.m.) tot aan de zomervakantie 2022, met uitzicht op een aanstelling van 0,13 fte voor het schooljaar daarop. Van december t/m april is de muziekdocente met verlof, je vervangt dan haar lessen in 5 klassen (0,13 fte).

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)
Wij geloven in onze kinderen en in onze collega's. We geven als stichting graag ruimte om te groeien en te denken in kansen en mogelijkheden. Onze vier scholen zijn te vinden in ieder kwadrant in Houten. Het is fijn om voor OOH te werken, omdat er wordt omgekeken naar iedere collega. Dit zie je terug in een beweegprogramma dat beschikbaar wordt gesteld aan alle medewerkers, aan de begeleiding van nieuwe leerkrachten en aan de introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Onze kernwaarden zijn verbondenheid, optimisme, eigenaarschap en lef.

Ben je enthousiast geraakt, neem dan contact op met Anne Schenkkan (directeur) via directie.ridderspoor@oo-h.nl of 06-8213 7565. Een brief is niet nodig, je cv is wel prettig om te ontvangen. De procedure start op het moment dat we jouw reactie binnenkrijgen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie www.obs-ridderspoor.nl.

Vacature invalpoule
OOH geeft vaste invalleerkrachten een jaarcontract waardoor er voor beide partijen continuïteit geboden wordt. Op dit moment is er dringend behoefte aan invalleerkrachten op al onze scholen. OOH heeft als organisatie wat te bieden aan invalkrachten, zoals deelname aan een beweegprogramma en een nascholingsaanbod. Alle invallers worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de bestuurder Annelies Smits. Voor een afspraak kun je contact opnemen met het bestuursbureau: 030-6343685. Daarnaast is het altijd mogelijk om een open sollicitatie met CV te sturen naar info@oo-h.nl.

Stageplek op Ridderspoor
Wil je graag stage lopen op onze school? Wat leuk dat je interesse hebt in Ridderspoor! Voor het schooljaar 2021-2022 hebben we helaas geen begeleidingsplekken meer voor stagiairs.

Openbaar Onderwijs Houten (OOH)